Beurzen & Markten

Brocante Markt Heusden op 5 mei en 3 november 2018

Gratis entree van 10 tot 17  uur.   Adres: Burchtplein te Heusden Vesting.

Overige info:

Stichting Brocantemarkt in Heusden vesting organiseert meerdere malen per jaar op de eerste zaterdag van de maand een Brocante en Antiek markt op het Burchtplein in Heusden.

Heusden-vesting is per uitstek de plek voor een mooie markt, met zijn pittoreske middeleeuwse steegjes en pleintjes. Veel toeristen trekken er in het weekend op uit naar de vesting.

Het is daarom dat Stichting Brocante markt in Heusden vesting in Heusden-vesting juist hier actief is, en vanaf de eerste zaterdag in maart 2016 organiseren zij 10 keer per jaar een brocante en antiek markt, op een van de drukst bezochte pleinen van Heusden-vesting.

 Met zeker 50 kramen creëren we een divers aanbod van; curiosa, vintage, antiek, mooie brocante en hippe/stijlvolle woonaccessoires, van hoogstaande kwaliteit.
Daarom willen wij u, als stichting, vragen of u een kijkje komt nemen op de markten.

De paardenkoets rijdt je ,voor een kleine bijdrage geheel in stijl v.v. P (gratis) vestingstraat Oud-Heusden naar het pittoreske Burchtplein, in het hart van Heusden vesting,waar de Brocante Antiek zich afspeelt.

De markt wordt gehouden op het Burchtplein te Heusden, tegenover Brouwerij en cafe Kareltje, in het hart van Heusden vesting.